TotalBalace Senior Training

TotalBalance Senior Coachtraining

Praktische verdieping op belangrijke coachthema's waarmee je anderen nog beter verder helpt, op basis van bijbelse principes. 

Eerstvolgende start: 2020 (max. 15 plekken).

- Ontvang bijbels gefundeerde verdieping op belangrijke onderwerpen die je vaak zult tegen komen in je praktijk.

- Ontvang bijbelse verdieping op de DISC test, drijfveren en Motivatiester

- Leer meer over wat de bijbel zegt over stress, angst en burn-out

- Ontvang verdieping op de thema's Geloven, Groeien, Gezond leven, Genieten en Liefhebben

- Leer meer over wat de bijbel zegt over hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid

Maar ook:

- Ontvang praktische tools voor het aantrekken van nieuwe cliënten, zodat je vanuit financiële rust kunt coachen.

- Voor coaches die een basis coach opleiding hebben gevolgd, een eigen praktijk hebben en die ernaar verlangen Gods heling te brengen in de harten van meer cliënten en die dus willen groeien met hun praktijk. Zowel in aantal cliënten als vakinhoudelijk, op basis van Bijbelse principes.

DROOM JIJ ERVAN OM JE KENNIS TE VERGROTEN? EN VRAAG JE JE AF OF DEZE SENIOR TRAINING WAT VOOR JE IS?  

Je voelt misschien het verlangen dat je anderen nog gerichter wilt helpen en misschien overweeg je je te gaan specialeren in een bepaalde richting. Maar hoe weet je waar je hart naar uitgaat?

Misschien herken je je wel in het volgende:  

- Je vindt niets zo heerlijk als jezelf steeds verder ontwikkelen en zo steeds meer zicht te krijgen op je cliënten. Het is een feestje om nieuwe dingen te leren op jouw favoriete vakgebied.

- Je vraagt je af of deze verdieping wel wat voor jou is (er zijn al zoveel coaches in deze specialisaties...)  

- Je vraagt je af of verder investeren wel zo rendabel is...

- Je zou graag specifiekere coachingsvaardigheden vanuit bijbelse principes opdoen om te gebruiken in jouw eigen setting

of misschien

- Ben je juist 'gewoon' toe aan die nieuwe stap

- Ben je eruit dat je je praktijk wilt uitbouwen, maar twijfel je over wat de volgende stap moet zijn. 

Alleen als je nieuwe dingen leert, kun je verder ontwikkelen.  

Sinds 2001 ben ik coach en christentherapeut, heb ik - door Gods zegen- honderden mensen verder geholpen én een prima boterham verdiend met mijn bedrijf. Door steeds nieuwe dingen bij te leren en mijn kennis te verdiepen, kon ik mijn cliënten steeds gerichter helpen.

Tijdens een van de trainingen die ikzelf volgde, kwam ik Nelleke de Wit tegen, met wie ik nu samenwerk. We delen het verlangen om christelijke coaches zodanig toe te rusten dat ze mensen écht verder kunnen helpen op basis van Bijbelse principes en vanuit een goedlopende praktijk.

"Bijbels coachen is het mooiste vak ter wereld!"

Carianne Ros

Verdieping op meerdere fronten helpt om je cliënten nog effectiever te helpen.  

Sinds 2015 heb ik (Nelleke) een eigen coach praktijk. Vol enthousiasme startte ik met coachen, maar ik was onzeker. Zag ik niets over het hoofd? Waar zat nu de bron van het probleem? Door keer op keer te investeren in verdieping, op zowel business als inhoudelijk vlak, lukte het mij om voldoende kennis op te bouwen om vanuit meer zelfvertrouwen meer cliënten verder te helpen. Met name de thema's stress en burn-out komen veelvuldig langs bij mijn cliënten. Dat gaat me aan het hart, omdat juist wij christenen zo'n voorsprong hebben door de liefde van onze hemelse Vader. Vanuit een bijbels antwoord op deze thema's lukt het om cliënten krachtige stappen te laten zetten. Tot eer van onze Schepper.

Met de TotalBalance Senior Training word je zowel vakinhoudelijk als zakelijk voorzien van een aanzienlijke hoeveelheid extra tools om van jouw praktijk een (nog groter) succes te maken tot eer van God!

DE BELANGRIJKSTE THEMA'S UIT COACHING HEEFT CARIANNE OP EEN RIJTJE GEZET IN DIT UNIEKE TOTALBALANCE SENIOR PROGRAMMA.

Ook deze training biedt bijbels gefundeerde, praktische en creatieve tools, zodat:  

1. Je je cliënt maximaal inzicht kunt verschaffen in zijn of haar persoonlijkheid, drijfveren, motiverende omstandigheden en hem of haar kunt begeleiden in het maken van de beste werk- en privékeuzes.

2. Je weet waar angst en stress vandaan komen, wat Gods antwoord daarop is en hoe je je cliënt daarmee om kunt leren gaan.

3. Je het bijbelse fundament kent voor de vijf belangrijke levensgebieden, geestelijke strijd herkent, kennis hebt over gezonde voeding en hoe je je cliënt het beste kunt begeleiden in het ontwikkelen van goed time management.

4. Je weet wat hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid inhoudt, welke vormen en profielen er zijn, welke invloed deze dingen kunnen hebben op iemands leven én hoe je je cliënt hiermee leert omgaan, op basis van de bijbel.

5. Je weet welke dingen je moet doen om snel meer cliënten aan te trekken, zodat je nóg meer mensen kunt helpen met jouw coaching!

WAT BETEKENT HET VOOR JOUW PRAKTIJK ALS JIJ (VERDER) GAAT GROEIEN EN NOG MEER DIE COACH WORDT DIE JIJ VOOR OGEN HEBT? EN WAT BETEKENT DAT VOOR JOUW CLIËNTEN EN DE HULP DIE JE KUNT BIEDEN?

Hoe zou het zijn als jij specifiek bent toegerust op deze belangrijke thema's ? Hoe zou je praktijk eruit zien als jij bruist van de energie doordat je exact weet hoe je anderen verder helpt op hun specifieke thema? Als je op effectieve wijze iets kunt betekenen voor je omgeving en impact hebt?  

Misschien voel je van binnen dat het tijd is voor de volgende stap. Tijd om je verder te ontwikkelen, zodat je die dingen kunt gaan doen die (nog beter) passen bij hoe God jou in elkaar heeft gezet.

WAT KRIJG JE ALS JE JE AANMELDT VOOR DE SENIOR TRAINING VAN TOTALBALANCE? 

#01 Vier Modules

De training is opgedeeld in vier modules. Aanvullend op de modules ontvang je toegang tot de TotalBalance-Stresstest en de TotalBalance-Hoogsensitiviteitstest, welke je na het volgen van de training mag afnemen bij jouw cliënten. Vind hier meer info over de inhoud van de modules. 

#02 Vier geheel verzorgde praktijkdagen 

Tijdens deze (geclusterde) praktijkdagen neemt Carianne je op een locatie in Hattem mee door de modules én ontvang je voorbeelden. Daarnaast is er ruimte voor oefenen met het voeren van gesprekken. Check hier alle data. En bekijk hier de inhoud van de praktijkdagen.

#03 Uitgebreid handboek met voorbeelden

Bij de Senior Training hoort een uitgebreid handboek waarin alle onderdelen worden behandeld. Inclusief voorbeelden, zodat je altijd kunt terugvallen op een gedegen basis. Alle stof en oefeningen zijn, hoewel uiterst praktisch, gebaseerd op een gedegen wetenschappelijk gefundeerde basis.

#04 Theorie-examen (en een herkansing)

Tijdens dit examen wordt je kennis over de specifieke onderwerpen getoetst aan de hand van meerkeuzevragen. Dit examen vindt plaats in Gouda en omvat de inhoud van de modules en een aantal boeken. Vind hier de data waarop het examen wordt afgenomen.

#05 Certificaat

Na deelname aan de opleiding ontvang je een certificaat. We hanteren de volgende certificaatseisen:

- 50 Uur coaching van eigen cliënten (vanaf start praktijk)

- Deelname aan alle praktijkdagen (inclusief Business deel, zie 'bonus')

- Met goed gevolg afleggen van het (meerkeuze) theorie-examen

- Minimaal 6 uur coachen van oefencliënten op de betreffende thema's, inclusief reflectieverslagen

- 3 Uur persoonlijke coaching bij een TotalBalance coach, inclusief reflectieverslagen

- 6 Uur deelname aan studiegroep/intervisie, inclusief reflectieverslagen

- 2 Uur supervisie op oefencliënten bij een TotalBalance coach, inclusief reflectieverslagen

Meer informatie over de certificaatseisen

#06 Extra voordelen van het TotalBalance netwerk (exclusief voor licentiehouders)

Na ontvangst van het TotalBalance Senior certificaat kom je in aanmerking voor extra voordelen wanneer je gebruik maakt van de TotalBalance-licentie. Lees hier meer over deze licentie en de extra voordelen als Senior Coach.

DIT IS NOG NIET ALLES, JE KRIJGT OOK NOG  

EEN ERG WAARDEVOLLE BONUS  

Tweedaagse Bijbelse Business Academy, o.l.v. Nelleke de Wit t.w.v. €1.497

Twee geheel verzorgde live trainingsdagen op locatie, vol praktische inspiratie en opdrachten, waarin je leert hoe je in korte tijd een succesvolle eigen praktijk/onderneming opbouwt en/of uitbouwt. Op basis van Bijbelse principes. Nelleke leert je precies hoe zij en Carianne binnen een jaar tijd een succesvol bedrijf wisten neer te zetten, zonder te zwoegen, en door het zetten van een aantal eenvoudige, maar zeer effectieve stappen.

Check of het deze training geschikt is voor jou  

Niet iedereen is geschikt voor deze training. Daar zijn we graag helder over. Check daarom eerst of jij een goede match bent, anders heeft het (nu nog) geen zin om mee te doen. Het is de bedoeling dat je klaar bent voor het zetten van stappen.

* Je hebt een eigen praktijk  

Je bent praktiserend coach, of gebruikt coaching in je huidige baan.

* Je hebt een levend geloof.

De trainingen van TotalBalance combineren coachen en discipelschap, waarbij een duidelijke koppeling wordt gelegd tussen theologie en psychologie. Dit heeft een belangrijke meerwaarde.

* Je hebt een basis coach opleiding gevolgd 

Je beschikt over basiskennis van coachen en bent op zoek naar bijbelse verdieping op veelvoorkomende thema's.

* Je bent op zoek naar een praktische verdieping op veel voorkomende thema's binnen de coaching

De TotalBalance opleiding kenmerkt zich door de praktische handvatten en tools die je ontvangt als coach, gecombineerd met bijbelse principes. Natuurlijk ligt er een gedegen theoretisch fundament onder de opleiding, maar de focus ligt op het toepassen van praktische oefeningen en inzichten, om cliënten optimaal te kunnen helpen. 

* Je bent bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor je opleiding en jouw bijdrage daarin  

De opleiding vraagt ook van jou inbreng. Betrokkenheid en toewijding zijn belangrijke vereisten.  

Kun je deze zaken beantwoorden met een 'JA'? En heeft God je bevestigd dat dit de juiste weg is voor jou? Dan ben je absoluut geschikt voor deze opleiding. 

Eenmalige
investering

€2.497 ex btw (*)

JA, IK MELD ME AAN!

(*) Let op: Dit zijn bedragen exclusief btw. Je betaling is inclusief btw. Kosten voor deze training kun je in je praktijk aftrekken en de btw mag je verrekenen. Check voor meer info www.belastingdienst.nl. Aan deze info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijkomende kosten:

- Aanschaf van boeken voor het theorie-examen. Klik hier voor de betreffende boeken.

- 3 Uur coaching door een externe en ervaren coach. 

- 2 Uur supervisie door een externe en ervaren coach.

- Eventueel herexamen à €79,- (1 herexamen inbegrepen).

De juiste tijd om je aan te melden is NU  

Door de een maximale groepsgrootte is het aantal plekken beperkt. In mei 2019 starten we met de 1e lichting. 

Pas nadat je aanmelding door ons is bevestigd, is je deelname definitief.  


Nog vragen?  

Misschien heb je nog veel vragen. Je kunt altijd voor meer informatie een mail sturen naar Bertina, via office@totalbalance.nl. 

Of vraag een gratis gesprek aan met Carianne, als je twijfelt of de Senior Training wat voor je is. 


(*) Let op: Dit zijn bedragen exclusief btw. Je betaling is inclusief btw. Kosten voor deze training kun je in je praktijk aftrekken en de btw mag je verrekenen. Check voor meer info www.belastingdienst.nl. Aan deze info kunnen geen rechten worden ontleend.

Christelijke coach opleiding