101 Tips voor leven
vanuit Rust & Balans

Wil je weten waar stress vandaan komt, wat het is en zoek je naar bijbelse manieren om ervan af te komen? 101 Tips voor een leven vanuit Rust & Balans is een e-book speciaal voor jou.

Dit e-book geeft je 101 levensveranderende tips waarmee je stap voor stap stress uit je leven kunt bannen en/of kunt voorkomen dat het je leven (weer) insluipt.

Speciaal voor mensen die stress ervaren, of die anderen willen begeleiden om ervan af te komen! Nu eenmalig €20 korting: van €47 voor €27!

DIRECT DOWNLOADEN €27
  • VISA credit card
  • MasterCard credit card

Wat dit E-book je oplevert:

101 Tips voor een leven vanuit Rust & Balans is een E-book met praktische en levensveranderende tips om stress uit te bannen. Theologie wordt verbonden met psychologie, waardoor je grip krijgt op dat leven van rust en vrede waar de Bijbel over spreekt! 

Toelichting door de auteurs

“Vanuit onze passie voor anderen die worstelen met stress, schreven we dit e-book. God heeft ons gemaakt voor een leven in volheid. Vanuit overvloed mogen we stralen voor Hem. Met deze levensveranderende tips leiden we je stap voor stap richting dat leven vanuit volheid: een leven vol energie, rust en balans. De praktische stappen maken het mogelijk iedere keer opnieuw verder te groeien en te ontwikkelen.”

KLIK HIER OM TE BESTELLEN