HSP kenmerken

Verdeel en heers (1) – De eerste 5 HSP gebieden

De één is meer gevoelig voor geur dan de ander en die ander is dan misschien weer gevoeliger voor geluid of licht. En wanneer jij jouw gevoeligheden verdeeld over de 9 gebieden, zoals ze zijn ingedeeld door TotalBalance, dan kun je nog beter grip krijgen op je sensitiviteit. Daardoor wordt jouw hoogsensitiviteit veel gemakkelijker een geweldige eigenschap in plaats van een gebrek of beperking.

In dit eerste deel over dit thema behandelen we de eerste 5 gebieden van de 9 gebieden die wij binnen TotalBalance onderscheiden.

PUBLICATIEDATUM: 4-10-2024 – 12:00

Schrijf je in voor de Balance Boost

En ontvang onze wekelijkse mail voor persoonlijke en professionele groei + GRATIS het e-boek 101 tips om bijbels te coachen

lk ontvang ook graag het e-boek '101 tips om Bijbels te coachen'
Lees hier de Privacyverklaring

Om spam aanmeldingen (door bots) te voorkomen hebben we een CAPTCHA toegevoegd. Als deze hier niet zichtbaar is dan opent na bevestigen (klikken op de knop) een nieuw scherm met het formulier waarin je definitief je aanmelding kunt bevestigen. Heel erg bedankt!

Klik op een ’tag’ voor meer artikelen.

Boekentip

Het werkboek voor hoogsensitieve personen – Elaine N. Aron
Heb je een sterke verbeeldingskracht en droom je veel? Ben je volgens anderen verlegen, ‘overgevoelig’ en snel van streek? Raak je snel overweldigd door gezelschap, drukte of werk? Dan is er een goede kans dat een je hoogsensitief persoon bent. Elaine N. Aron, zelf HSP, combineerde wetenschappelijk onderzoek met haar ervaringen als therapeut en schreef verschillende boeken over dit onderwerp. Dit praktische werkboek bevat oefeningen en adviezen voor zowel individuele HSP’s als werkgroepen.